de Heaven Man Earth school

(Hemel Mens Aarde)

Heaven Man Earth Internal Arts International (heavenmanearth.com) is toegewijd aan de verspreiding van authentieke taijiquan in Yang-stijl. De trainingsmethoden leveren resultaten op het gebied van fysieke gezondheid en mentaal welzijn. De pijlers zijn flexibiliteit, mindfulness en ontspanning. En alles wordt je klaar en duidelijk aangeleerd in een stappenplan.

De basis lichaamsvaardigheden, ontspanningsoefeningen, chi gong, vormen, duwende handen en meditatie zijn afkomstig uit twee Yang-stijl lijnen die wat wij beschouwen als een van de meest complete en authentieke Yang-stijl transmissies die momenteel beschikbaar zijn.

De school is wereldwijd verspreid en de leraren volgen geregeld cursussen bij Meester Mizner.

Meester Adam Mizner

Adam Mizner heeft uitgebreid getraind met een aantal meesters uit zowel de Huang Sheng Shyan-lijn als de Yang Shao Hou-lijn en brengt het uiterlijke systeem en de innerlijke technologieën van deze systemen op een zuivere en directe manier over in een directe overdracht als een 7e generatie Yang stijl Tai Chi Chuan leraar.

Terwijl het systeem wordt aangeleerd, werken studenten eerst via het Huang XingXian-systeem als een directe doorgang naar het interne. De technologie is sterk gericht op het ontwikkelen van Song (ontspanning) en Ting (mindfulness) en het volledig verlaten van externe kracht of li.

De vereniging van deze trainingsmethoden in één progressief systeem, onder de vakkundige leiding van Adam Mizner, produceert een extreem diep en compleet systeem van authentieke taijiquan in Yang-stijl. In onze ervaring levert dit levende systeem resultaten op die nergens anders zijn geëvenaard, waardoor de student van beginner tot de ware deur van het innerlijke doorgaat en rechtstreeks naar de hogere mysteries van taijiquan. meer info Heaven Man Earth

Pieter vanfleteren

Mijn bibliografieMijn Tai chi verhaal die mijn leven veranderde

Vroeger was ik een software ontwikkelaar, ik programmeerde overdag succesvolle programma's. 's Avonds zakte ik lekker onderuit in de zetel, om spannende films te bekijken. In het weekend deed ik niets liever dan gamen, 's avonds te gaan feesten met vrienden in danscafes en discoteken. Het voelde aan alsof het eeuwig kon blijven duren. Als jonge gast had ik veel energie. Dit hield ik enkele jaren vol. Maar ik werd tegelijk onrustiger in mijn hoofd. Ik keek meer films. In de week begon ik zelfs 's nachts te gamen. De onrust in mijn hoofd werd steeds groter. Om dan nog niet te spreken over de emoties: afwisselend van woede naar angst tot zelfs paniek. Ook mijn lichaam was misvormd geraakt: als een giraf stak ik altijd mijn nek vooruit om naar mijn laptop te kijken. Door uren te tokkelen op mijn toetsenbord, spande ik mijn schouders op tot aan mijn oren. Ik had rug-, nek-, schouderpijn. Ik mijdde sociaal contact. Ik was mentaal en fysiek op. Ik merkte op dat er iets moest veranderen. Maar wat?

Op een gegeven moment kwam ik een man tegen, die mijn leven veranderd heeft. Hij gaf me eenvoudige oefeningen waardoor ik opnieuw meer energie kreeg. Mijn lenigheid vergrootte en het belangrijkste van al: ik kon weer helder denken. Ik kon mijn leven opnieuw opnemen zoals ik dat wou. Inmiddels voel ik me vitaal en gezond, zonder de pijnen en onrust!

Maar wat waren die mysterieuze oefeningen? Als ik meer wou weten, zei hij, moest ik naar de grootmeester in het buitenland gaan leren. Ik heb dit dan ook gedaan. Ik heb bij verschillende meesters gestudeerd oa bij Sifu Adam Mizner. Sifu Mizner maakte een stappenplan met oefeningen waarin hij de eeuwenoude geheimen onthuld. Deze transformerende oefeningen bied ik nu aan.

Als je enkele van de aspecten in mijn verhaal herkent, dan zijn die oefeningen bepalend om je leven te veranderen want ik zal je technieken aanleren om je te leren ontspannen, je gedachten rustig maken en leniger te worden. Door de jaren heen heb ik een overvloed aan kennis. Dit eenvoudig stappenplan is nu klaar en is er voor jou!

Wacht niet!

In deze tijden van angst, stress en onrust zijn de oefeningen zoals de zon die schijnt. Wacht niet tot het te laat is. Je kan nu jezelf veranderen, daardoor help je jezelf maar ook je vrienden en familieleden. Je zal rustiger zijn, gezonder en vitaler door het leven gaan. Je zult meer aankunnen dan vroeger. Je zal je balans terug vinden.

Start nu op maandag en donderdagavond! Klik voor meer info over de lessen.

Membership Heaven Man Earth leden voordeel:

Mijn master Adam Mizner werkt in alle Heaven Man Earth Tai Chi scholen (dus ook mijn school) met een jaarlijks lidgeld/membership van HME van 99$. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de scholen blijft gegarandeerd en dat de tai chi expertise correct en volledig wordt doorgegeven aan jou (via de Master). maar volgende voordelen krijgt je er ook voor terug: Dit lidgeld is van toepassing bij alle studenten van HME Taiji-leraren over de wereld. Bij alle halfgevorderden en gevorderden wordt lidgeld verwacht. Er is ook een gratis lidgeld-optie voor degenen die al jaarlijkse DiscoverTaiji-abonnees (online lessen) hebben.

~Instructies~
www.heavenmanearth.com/en/login - of registreer als u nog nooit een account voor uw HME-lidmaatschap heeft gehad. HME's lidmaatschappen zijn bedoeld voor persoonlijke training op HME Taiji-scholen.

~Je leraar selecteren en abonneren~
A) Inloggen
B) Klik op oranje knop Abonneren 99dollar en voer creditcard of betaalpas in [1]
c) Je wordt doorverwezen naar tabblad "leraar" en selecteer 'Belgium, Kortrijk Pieter Vanfleteren'
D) Om kaartgegevens bij te werken of te wijzigen, gaat u naar het tabblad "creditcards" (indien je geen Visa/Mastercard bezit? Laat mij gerust weten, er is een ander alternatief).

~Annuleren~
Je ontvangt 7 dagen voordat je jaarabonnement wordt verlengd een e-mail - dit is het moment waarop je moet annuleren als je dat wilt. Om te annuleren: log gewoon in en klik op "abonnement opzeggen" op de abonnementspagina. Dan wordt u niet meer verlengd. Je HME Taiji-leraar kan je status nu als inactief zien.

~Gratis abonnementen~
Om een ​​gratis abonnement te hebben, moet je een actief jaarlijks DiscoverTaiji-abonnement hebben. Registreer u voor uw HME-account met hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt voor uw DiscoverTaiji-account. Als u zich voor elk heeft geregistreerd met verschillende e-mailadressen - en u wilt gebruik maken van de gratis abonnementsfunctie - neem dan contact op met de ondersteuning. Gratis abonnementen moeten elk jaar handmatig worden geselecteerd.

[1] We slaan of zien uw creditcardgegevens niet; alleen Stripe heeft toegang. Stripe heeft de hoogste veiligheidsnormen, voor de betrokkenen.

HME-lidmaatschappen moeten niet worden verward met DiscoverTaiji-lidmaatschappen; het zijn afzonderlijke websites en afzonderlijke systemen. DiscoverTaiji is een online training.HOME DE SCHOOL TAI CHI LESSEN VIDEO CONTACTPieter Vanfleteren
0490 66 56 42
pieter.vanfleteren@gmail.com
www.fb.com/pieter.vanfleteren.7
www.instagram.com/taichi_kortrijk_hme

www.heavenmanearth.com